For more information:

TALLINNA SÕUDEKLUBI MTÜ

Business media and news feed
?
Business media page visits - 574; followers - 5. Reviews - 0; Articles 4+ "Write an opinion on TALLINNA SÕUDEKLUBI MTÜ!"

Tallinna Sõudeklubi sportlased Itaalias

Nädala alguses suundusid 4 meie klubi sportlast treeninglaagrisse, mis sel aastal toimub Itaalias. Vahemere ääres asuv kuurortlinn Sabaudia on tuntud sõudmiskoht, kus viimastel aastatel oma põhiettevalmistust hooajaks viib läbi ka Eesti A-koondis. Kohale jõudmiseks oli vaja mööda maad läbida 2900km, idiaalsete treeningtingimustega paik on populaarne koht ka teiste riikide seast. Kohapeal viibivad nii Eesti A-koondise liikmed, Tšehhi ja Austrija koondislased. The post Tallinna Sõudeklubi sportlased Itaalias first appeared on Tallinna Sõudeklubi.

Read from original source soudeklubi.ee

Dropdown

all articles

Sisehooaja viimased rekordilised tõmbed

Laupäeval 9.03.24 toimusid Eesti Meistrivõistlused sisesõudmises, mis ühtlasi tähistasid ka SiseSõudeSarja neljandat ja viimast etappi. Narva Spordikeskuses toi
soudeklubi.ee

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.